La Canals-Galeria d'Art participarà a la propera fira Internacional d'art de Catalunya


  • Comparteix:

La Canals-Galeria d'Art participarà a la propera fira Internacional d'art de Catalunya que se celebrarà del 25 al 29 de maig a la ciutat de Girona. La galeria de la nostra ciutat acudirà amb quatre artistes catalans, entre els que destaquen Neus Colet, Romà Vallès o Ester Ribó, fotògrafa que s'ha donat a conèixer a través de la biennal d'art.

Del 25 al 29 de maig se celebra per segon any consecutiu la Fira Internacional d'Art de Catalunya al Palau de Fires de Girona. És una trobada en la qual hi participen artistes de tot el món i serveix per donar a conèixer al món artístic el treball que es fa a Catalunya. El director de la Canals Galeria d'art, Josep Canals, considera que participar en una fira d'aquestes característiques ajuda a la construcció nacional del país.

Josep Canals

Volem que el nostre país, també en el camp de les arts, sigui un país normal i per això fem tots els possibles per tirar endevant la fira que es fa a Girona


La Canals Galeria d'Art participa en aquesta fira amb quatre artistes, Neus Colet, Joaquim Falcó, Romà Vallès i Ester Ribot. Una mescla de veterania i joventut, com ho demostra el fet que hi participi un pintor d'àmplia trajectòria artística com Vallès, o una jove fotògrafa que s'ha donat a conèixer a través de la Biennal com és Ribot.

Josep Canals

Hem agafat la millor escultora de Sant Cugat, la Neus Colet, a un artista de Manresa, a una jove fotògrafa que hem descobert a la Biennal d'Art i a tot un clàssic com és en Romà vallès


Recordem que la fira se celebrarà del 25 al 29 de maig al Palau de Fires de la ciutat de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.