Macedònia presentarà el seu darrer àlbum, 'Sakam te' amb un concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'actuació es farà el proper 9 d'abril i serà la segona que la formació faci a la nostra ciutat

L'actuació es farà el proper 9 d'abril i serà la segona que la formació faci a la nostra ciutat

'Sakam te', aquest és el títol del tercer disc del grup de pop infantil i adolescent, Macedònia, que es presentarà el proper diumenge 9 d'abril al Teatre-Auditori de la nostra ciutat. En total són 14 cançons on la formació tracta temes tan diversos com l'amor, l'homosexualitat o la guerra, sempre amb el convenciment que als nens i nenes se'ls hi pot parlar de tot.

Amb aquest original títol, que en macedoni vol dir 't'estimo', la formació de Castellar del Vallès presenta un nou recull de 14 cançons on tornen a palesar la voluntat de no frivolitzar els temes i parlar als nens i als joves de qüestions com l'amor, el sexe, l'homosexualitat o la guerra amb tota naturalitat. Per al compositor i músic del grup, Dani Coma, l’objectiu és saber allò que preocupa als més petits i fer una tasca pedagògica però sense caure mai en lliçons morals

Dani Coma

Macedònia sempre hem pensat que a un nen se li pot parlar de tot, i de tot vol dir d'amor, de sexe, d'homosexualitat o de guerra. I és curiós perquè quan el sondegem, els nens estan encantats i ho entenen i són els pares el que tenen els tabús


Després dels seus primers treballs, titulats ‘Macedònia’ i ‘Posa’m un suc’, la formació ha dedicat prop d’un any a preparar aquest nou projecte i, segons Coma, el resultat és un disc més madur on convien allò que pot agradar als nens però també moltes vivències personals.

La presentació de ‘Sakam te’ servirà, a més, a aquest grup per estrenar una nova posada en escena amb més jocs de llums i amb la voluntat de transmetre al públic tot allò que volen dir amb les cançons. Nina Uyà és una de les cantants de Macedònia.

Nina Uyà

Volem que a la posada en escena hi estiguem còmodes, que hi estiguem a gust i que la gent pugui veure com interpretem les cançons, com les sentim i que és el que volem dir


Des de l'Ajuntament, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat que Macedònia vulgui presentar el seu darrer treball a la nostra ciutat, assegurant que es tracta d'un grup que té l'èxit assegurat en una ciutat com Sant Cugat, que es caracteritza per ser la més jove del país.

Àngels Solé

Tenen una música que enganxa molt i una franja molt àmplia de públic, i a Sant Cugat tenen molt èxit perquè som la ciutat de l'Estat Espanyol que té més nens i amb l'índex de natalitat més alt


El tercer disc de Macedònia acaba de sortir a la venda i es presentarà oficialment amb un concert al Teatre-Auditori de Sant Cugat, el diumenge 9 d’abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.