La tercera trobada de corals escolars de Sant Cugat reuneix més de 400 nens i nenes a l'escenari del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 400 nens i nenes de vuit escoles públiques s'han trobat aquest dimecres dalt de l'escenari del Teatre-Auditori amb motiu de la tercera cantata de corals escolars de Sant Cugat. Pares i mares han omplert la platea per disfrutar orgullosos de la interpretació musical dels seus fills i filles, que han cantat acompanyats d'un piano, un baix i una bateria. El text musical ha anat a càrrec del compositor Dani Coma.

'Cantata per a una Tortuga' ha estat la peça que aquest matí han interpretat més de 400 de nens i nenes d'entre 8 i 10 anys de diferents escoles públiques de la nostra ciutat. El text, obra del compositor Dani Coma, ha explicat la història d'una tortuga desgraciada a qui els seus amics intenten ajudar. El lent animal serveix cm a fil conductor per construir una història en que els animals són els grans protagonistes. Cada jove intèrpret tenia el seu animal preferit.

nens i nenes




La cantata d'aquest any ha trencat amb l'estil imprès en les dues darreres edicions però els petits coristes han respòs molt bé i han estat acompanyats d'un piano i instruments de corda i percussió.

cançó tortuga



La platea del Teatre-Auditori s'ha omplert avui de pares, mares i altres familiars que no s'han volgut perdre l'actuació i han escoltat orgullosos la interpretació musical dels joves artistes.

pares i mares




Cadascuna de les vuit escoles que han participat ha assajat durant l'any de forma separada i no ha estat fins al final que s'han trobat a l'escenari del Teatre Auditori, La directora de la jove coral i coordinadora del grup de treball, Roser Megias, ha destacat el paper pedagògic i formatiu del cant coral.

Roser Megias




Les vuit escoles que han participat en aquesta 8ena cantata han estat el CEIPS Catalunya, Collserola, Ferran Clua, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, Pins Del Vallès i Pi d'en Xandri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.