El concert de Sant Jordi arriba aquest cap de setmana en sessió doble


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ofereix aquest cap de setmana una doble sessió del concert de Sant Jordi al Teatre-Auditori. Peces de compositors catalans del segle XX composen el programa de l'espectacle. El concert tindrà lloc dissabte a la nit i diumenge al matí. Infants de la ciutat interpretaran dues cançons populars catalanes durant el concert.

Per a aquesta ocasió, la formació ha preparat un repertori que inclou compositors catalans del segle XX com Manuel Blancafort, Joan Albert Amargós, Enric Morera i Salvador Brotons, entre d'altres.

En la presentació del concert, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, va felicitar l'orquestra per apostar per autors catalans per al concert de Sant Jordi.

Àngels Solé

Aquests autors catalans s'estan representant en un repertori ampli i hi haurà música en tots els registres. Jo reitero la meva felicitació a l'orquestra per haver apostat per un repertori d'autors catalans en una diada tan catalana


Per la seva banda, el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, ha remarcat que es tracta d'una aposta arriscada ja que alguns autors són poc coneguts. No obstant això, Ferré s'ha mostrat confiat que seran uns 'concerts brillants'.

Josep Ferré

Estem segurs que és un concert espectacular i brillant. La nostra obsessió ha sigut trencar una mica aquesta imatge que, des del desconeixement, es pot tenir que la música catalana pot ser local, de poca volada o melancòlica. Aquest concert demostrarà tot el contrari


El concert de Sant Jordi arriba amb una doble sessió al Teatre-Auditori. Una actuació tindrà lloc dissabte a les deu de la nit. La segona funció serà diumenge al migdia.

Infants de la ciutat interpretaran dues cançons populars catalanes durant el concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.