La companyia Color Dansa barreja flamenc i hip-hop en l'espectacle 'Avida vida'


  • Comparteix:

La companyia de dansa resident a Sant Cugat, Color Dansa, barreja flamenc i hip-hop en l'espectacle 'Avida vida', que s'estrena al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) aquest dijous. El muntatge, dirigit per Mudit Grau, compta amb dramatúrgia de Paco Mir, de 'Tricicle', i parla de la complexitat de la vida.

La directora de Color Dansa, Mudit Grau, ha presentat l'espectacle com un intent de trobar imatges per mostrar la complexitat de la vida, mitjançant la tensió entre 'allò fictici i allò real'. Grau ha treballat amb Paco Mir, de 'Tricicle', que s'ha encarregat de la dramatúrgia.

En paraules de la directora de la companyia, 'Avida vida' és un muntatge de dansa que celebra el miracle de la vida i vol despertar 'la part intuïtiva de l'espectador'. I ho fa mesclant diferents tipus de dansa com el flamenc, el hip-hop o la dansa més clàssica. Aquesta experimentació amb els nous estils era una assignatura pendent per Mudit Grau.

Mudit Grau

Era una assignatura pendent, mai m'havia interessat quedar-me només amb una sol tipus de llenguatge


L'obra, d'una duració de 80 minuts, romandrà a la Sala Tallers del TNC fins el 7 de maig. Amb aquest muntatge, la companyia resident al Teatre-Auditori de Sant Cugat es retroba amb els escenaris després de prop d'un any i mig sense estrenes. Un muntatge amb el que Color vol donar a conèixer la complexitat de la vida a través de petites trames coreogràfiques.


Mudit Grau

Un bon camí per mostrar la complexitat de la vida ha estat teixir l'obra de petites trams coreogràfiques, sense un fil conductor



La música de l'obra és d'Eduardo Arbide i Josep Lluís Jornet 'Patxulo', tot i que també es podran sentir cançons de compositors com Diego Carrasco, Dhafet Youssef i Raquel Winchester. Els set ballarins que pujaran a escena seguiran, sota la veu en 'off' de Maria Casas, els textos i poemes d'autors com Pablo Neruda, Albee, Prévert o Rousseau.

Després del seu pas pel TNC, el muntatge es presentarà en diferents ciutats de l'Estat espanyol, entre elles Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.