Camerata Sant Cugat i el Cor d'Avignon canten a capela al Monestir


  • Comparteix:

El Monestir ha acollit aquest dissabte un concert de polifonia profana i religiosa a càrrec del Cor a Capela d'Avignon i la coral Camerata Sant Cugat del Club Muntanyenc. L'espectacle ha comptat amb un repertori de cançons a capela que van des del segle XV fins avui en dia.

El Cor d'Avignon i la coral Camerata Sant Cugat han celebrat aquest dissabte un concert de polifonia profana i religiosa a capela al Monestir de la nostra ciutat. El concert ha tingut un repertori molt variat, que ha consistit en una tria de cançons a capela que van des del segle XV fins l'actualitat.

Segons ha explicat el director de la coral Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, cantar a capela és l'essència del cant coral. També ha afirmat que si una coral canta bé a capela després serà més fàcil fer-ho amb instrumentació.

Baulies ha explicat que el motiu fonamental d'aquest concert ha estat poder mostrar als membres del Cor a Capela d'Avingon el Reial Monestir de Sant Cugat, així com poder cantar plegats per al públic santcugatenc.

Xavier Baulies

Vam fer un viatge molt maco a Avignon i ara volem que ells poguessin cantar al nostre Monestir.


Camerata Sant Cugat té previst realitzar un seguit de rèquiems en motiu de l'Any Mozart. No obstant, l'actuació estrella de la temporada serà la que la coral oferirà el dia 3 de juliol al festival Grec de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.