La festa major de les Planes entra en el penúltim dia d'activitats


  • Comparteix:

La cinquena jornada de la Festa Major de Les Planes està dirigida a un públic de totes les edats. Circ al carrer, competicions esportives, sopar d'avis i balls són els ingredients d'aquest penúltim dia de festa. La cita d'avui comença a les 6 de la tarda a la plaça de la Creu d'en Blau.

Serà moment que els més menuts siguin protagonistes amb el circ de carrer. 'Karoli circus' porta a Les Planes un espectacle de rodes, malabars i equilibris. A la mateixa hora, l'esport brillarà a la pista poliesportiva amb el triangular de futbol juvenil.

Al punt de les 9 del vespre, els avis i àvies podran gaudir del sopar que la comissió de festes ha preparat al Centre Cívic. A les 11 s'animarà la vetllada amb el ball de l'orquestra Bossa Nova a la plaça de la Creu d'en Blau. I mitja hora més tard es celebrarà el concurs de balls de saló, que posarà punt i final a la penúltima jornada festiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.