La Canals Galeria d'Art obre la temporada amb la mostra '16 anys, 16 artistes'


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art ha obert la temporada amb la mostra ''16 anys, 16 artistes''. Una exposició que commemora l'aniversari de la sala amb un repàs a la trajectòria de diferents generacions d'artistes de la ciutat.

La joventut de Maria Fabre, la veterania de Teresa Farrés o l'herència del desaparegut Cabanas Alibau són alguns dels ingredients que es fusionen a '16 anys, 16 artistes'. Una mostra pictòrica que obre la temporada 2002-2003 de la Canals Galeria d'Art.

La resta de noms que es donen cita a la sala són Sergi Barnils, Tatiana Blanqué, Pep Codó, Neus Colet, Mercè Diogéne, Pere Formiguera, Gómez Gámez, Grau Garriga, Salvador Juanpere, Josep Royo, Joaquim Solà, Joan Tortosa i Jordi Traperho.
El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ens parla del procés de selecció dels artistes:

Josep Canals

La selecció dels artistes l'he feta en funció de la qualitat dels artistes


Canals ha comentat que aquesta mostra no deixarà indiferent ningú. Els amants de l'art tenen l'oportunitat de comprovar-ho fins el dia 6 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.