La sisena Nit de l'Art arriba aquest dissabte a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les galeries de la ciutat celebren aquest dissabte la 6a Nit de l'Art. Els espais artístics mostraran les seves obres entre les sis de la tarda i la mitjanit. Actuacions musicals acompanyaran el recorregut nocturn. El col·lectiu Espais d'Art i l'Ajuntament oferiran aquest cap de setmana més propostes per completar la Nit de l'Art, en una iniciativa que rep el nom de 'ComunicArt'.

Les galeries de Sant Cugat obren la nit de dissabte les seves portes per acostar l'art a la ciutadania. Enguany, la vetllada començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins a la mitjanit. El recorregut comptarà amb 14 espais de la ciutat entre el Museu, les galeries i seus d'algunes entitats.

EI recorregut es completarà amb una mostra d'obres d'art als aparadors de diferents botigues i amb actuacions musicals a les galeries i al carrer.

El president del col·lectiu Espais d'Art, Lluís Ribas, ha assegurat que aquest any la festa serà molt popular i participativa.

Lluís Ribas

Aquest any la festa estarà més al carrer i no ens podem queixar perquè cada any ha sigut una festa que la gent ha viscut i ha sortit al carrer per passejar i veure les mostra d'art que tenim i jo cec que aquest any serà molt més popular


La Nit de l'Art d'enguany s'engloba en un programa més ampli, 'ComunicArt'. Dissabte al matí, diversos artistes i col·lectius de Sant Cugat sortiran al carrer perquè els ciutadans puguin observar de prop el procés creatiu que suposa fer una obra. Diumenge, l'observació es convertirà en participació i els mateixos artistes oferiran tallers oberts de manifestacions artístiques ben diverses



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.