La Xarxa Solidària organitza un curs sobre la resolució de conflictes


  • Comparteix:

La Xarxa Solidària organitza un curs per oferir una visió de l'actual situació del món. Les sessions, que s'impartiran a partir de l'octubre, tractaran els desequilibris Nord-Sud així com la resolució de conflictes.

El curs, que s'imparteix per primera vegada, porta per títol 'Desequilibris Nord-Sud, pau i resolució de conflictes'. D'aquesta manera, l'entitat vol que els participants coneguin i adoptin uns models de vida més sostenibles, responsables i respectuosos amb el medi ambient i amb la resta de persones del planeta.

El curs està dividit en tres blocs i combina classes magistrals amb tallers, on els participants podran comprendre millor les situacions que es plantegen.

Marga Julià Sotomayor, responsable del curs, explica quin és l'objectiu i a qui va adreçat.

Marga Julià

L'objectiu del curs és donar una visió crítica del món


Per a totes aquelles persones interessades, el termini d'inscripcions és del 18 de setembre al 6 d'octubre per correu electronic a l'adreça: xarxasolidaria@gmail.com o a la Casa de Cultura, els dilluns i dimecres de 16h a 20h.

La plataforma Xarxa Solidària agrupa aquelles persones i entitats santcugatenques interessades a treballar per la sensibilització i l'educació de la ciutadania en la solidaritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.