Un sopar-tertúlia amb Ramon Herreros i Margarita Rivière dóna el tret de sortida a la nova temporada de la galeria Canals


  • Comparteix:

Un sopar-tertúlia amb l'artista Ramon Herreros i l'escriptora i comissària de l'exposició Margarita Rivière ha donat el tret de sortida als actes de conmemoració del 33è aniversari de la Canals Galeria d'Art. El propietari de la sala, Josep Canals, aposta enguany per implicar en els seves exposicions gent amb arrels santcugatenques com Ramon Herreros i alhora buscar una complicitat amb intel·lectuals de fora per seguir fent de Sant Cugat una ciutat 'humanística'.

Una exposició de Ramon Herreros que s'inaugura aquest dijous servirà enguany per començar la nova temporada de la Canals Galeria d'Art. Previàment, però, s'ha celebrat un sopar-tertúlia amb el mateix Herreros, l'escriptora i comissària de la mostra, Margarita Rivière, i el propietari de l'espai, Josep Canals, entre d'altres. Canals ha explicat que afronta amb il·lusió aquesta nova etapa i que confia a deixar enrere la crisi viscuda l'any anterior.

Canals, d'altra banda, ha explicat la tria de Ramon Herreros per inaugurar l'any galerístic del seu espai.

Josep Canals

He agafat Ramon Herreros perquè va passar la seva infantesa a Valldoreix i els arbres i vegetació dels seus olis són una mica la referència del nostre entorn del Vallès.


Precisament, el pintor Ramon Herreros ha explicat que els arbres que apareixen en l'exposició són una constant en la seva obra, però que mai n'havia fet una on apareguessin en tots els quadres. Els quadres que hi ha exposats, ha explicat, són pintats en els darrers mesos.

Ramon Herreros

La majoria són pintats els darrers mesos i els dibuixos també. Són gairebé sempre arbres però la novetat en aquesta exposició és que s'han incorporat algunes figures que semblen construccions.


La comissària de l'exposició, de la seva banda, ha dit que Ramon Herreros té una obra molt curiosa perquè ha passat de ser conceptual a figuratiu i perquè actualment pinta arbres. Una reivindicació, segons Margarita Rivièra, de la bellesa i de la necessitat de tornar a la natura.

L'exposició s'inaugura aquest dijous oficialment amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, i d'altres personalitats del món de la cultura i la política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.