La galeria Pou d'Art mostra les 'Sabates i maletes' de Riverola i Codosero


  • Comparteix:

Les artistes Anna Riverola i María José Codosero han presentat aquest dissabte a la galeria Pou d'art un treball conjunt titulat 'Sabates i maletes'. A partir de materials com la fusta i el fang, les artistes han recreat calçat i bosses originals tant en escultura com en relleus. Les obres es podran veure a Pou d'Art fins el proper 18 d'octubre.

La sala d'exposicions de la galeria Pou d'Art s'ha omplert aquest dissabte en la inauguració de 'Sabates i Maletes'. Les artistes Anna Riverola i María José Codosero s'han centrat en el fang, la fusta i la pintura per intentar reproduir i plasmar la seva visió de les sabates i bosses de tota mena.

Codosero i Riverola s'han mostrat molt satisfetes d'exposar en una galeria que els agrada molt i que els serveix per 'ampliar mires'.

María José Codosero i Anna Riverola

En el meu cas és un pas endavant perquè he fet poques exposicions i això és un pas endavant. I jo encara que n`he fet més, com la galeria m'agrada molt doncs és un plaer.


L'exposició es podrà veure fins al proper 18 d'octubre a Pou d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.