Un total de 16 restauradors han elaborat durant 3 mesos i mig plats medievals, assessorats pel gastrònom Jaume Fàbrega. L'experiència ha estat molt enriquidora, i per aquest motiu els participants s'han mostrat d'acord en col·laborar en una segona edició. Ens ho explica la tècnica de cultura de l'Any del Mil·lenari, Maria Farriol:
Maria Farriol
El treball que hi ha hagut al darrera ha motivat als restauradors a apuntar-se a una segona edició
La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de locals com Ca l'Eugeni, Gasteiz o Torrada Grill. En el cas d'aquest últim restaurant s'ha donat el cas que la demanda va donar lloc a l'elaboració d'un menú complet. Escoltem Iolanda Muñoz, cap de sala del Torrada Grill, comentant la reacció dels clients:
Yolanda Muñoz
Els clients posaven cara de sorpresa davant els plats medievals que vam preparar
Forners i pastissers de la ciutat també han participat en aquesta iniciativa, i la seva valoració també ha estat satisfactòria.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.