El Teatre-Auditori acull un concert d'homenatge a Leonard Cohen


  • Comparteix:

'Acords amb Leonard Cohen' és el nom del concert d'homenatge al cantautor canadenc que acollirà el Teatre-Auditori el 13 de gener. Cantants espanyols com Luis Eduardo Aute, Duquende i Santiago Auserón ompliran l'escenari, acompanyats de músics internacionals com Suzanne Vega i Adam Cohen. El concert s'emmarca en la dotzena edició del Festival Barna-Sants.

La nòmina de músics que participaran en l'homenatge es completa amb Perla Batalla, Jackson Browne, John Cale, Adam Cohen, Javier Colis, Jabier Muguruza, Christina Rosenvinge, Toti Soler i Anjani Thomas, companya de Leonard Cohen. A més, el presentador i actor Constantino Romero actuarà com a rapsode de l'espectacle.

La companyia discogràfica DiscMedi farà un CD i DVD de l'espectacle, en el qual també col·labora TV3. Les entrades pel concert es poden adquirir pel Telentrada de Caixa de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.