Mississipi Mas Choir clausura el Festival de Gospel de Catalunya a Sant Cugat


  • Comparteix:

El grup de Gospel Mississipi Mas Choir ha omplert aquest divendres el Teatre-Auditori a vessar en un concert de repertori nadalenc. Gran part del públic ha pujat a l'escenari a cantar amb tot el cor l'última cançó. Amb el concert de Sant Cugat queda clausurat el Festival de Gospel de Catalunya.

El grup nord-americà Mississipi Mas Choir, amb el repertori Singing Gospel Christmas, ha clausurat el Festival de Gospel de Catalunya al Teatre-Auditori. Els 18 vocalistes acompanyats per un organista, un bateria, un baixista, un guitarrista i un pianista han interpretat cançons com 'O Holy night', 'Silent night' o 'Hallelujah Chorus'.

El manager del grup, Luis Manjarrés, valora l'actuació del grup al Teatre-Auditori.

Públic Ta!

Ha estat molt extraordinari, fenomenal, la qualitat del grup és molt alta, ha estat molt bonic, hi ha hagut un moment que no sabíem si l'escenari era la plaeta o no.


El grup ha permès que tot el públic que ho vulgués pugés a l'escenari i cantés amb tot el cor el clàssic 'Oh happy day'. El públic del Teatre-Auditori ha sortit molt satisfet de l'espectacle.

Luis Manjarrés

El grup cada vegada és millor, cada vegada em sorpenen més. És un cor de solistes i això és molt difícil de trobar.


El proper espectacle tindrà lloc el proper dijous dia 28 amb el Concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat sota la direcció de Josep Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.