La Companyia Espiral organitza la novena Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

La novena Mostra de Teatre Amateur a Valldoreix comença a escalfar motors. L'oferta porta cinc representacions amb clàssics com Txékhov, Clark o Pirandello. Aquest cap de setmana, però, la protagonista serà Montserrat Roig. El grup de Teatre Espiral de Valldoreix pujarà a l'escenari una adaptació de tres llibres de la desapareguda escriptora.

Trini Escrihuela, organitzadora de la mostra i directora del grup de Teatre Espiral, ha fet una adaptació de textos de Roig com 'La reivindicació de la senyora Clito Mestres' i 'El mar'. Aquesta representació de textos breus presentarà un muntatge on el paper de la dona adquireix especial rellevància. Ho explica Trini Escrihuela:

Trini Escrihuela

Totes les protagonistes es busquen a elles mateixes


La directora ha recordat que es tracta d'un muntatge adreçat a tots els públics. Escrihuela considera que l'adaptació teatral que ha realitzat reflexarà la profunda admiració que sent per Montserrat Roig:

Trini Escrihuela

En fer l'adaptació, coneixes més l'autor i aprofundeixes en la forma d'escriure


El teatre breu de la companyia Espiral es representarà en dues sessions: dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les 7. La resta d'obres tindran representació única, a excepció del muntatge que clourà la mostra: 'El dret a escollir', del grup de Teatre Espiral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.