60 joves músics catalans perfeccionen les tècniques simfòniques a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels s'ha omplert aquest diumenge en el concert de cloenda de les Jornades de Música de Cambra. La iniciativa uneix des de fa 9 anys joves catalans d'entre 12 i 18 anys que estan estudiant un nivell avançat i els permeten tocar plegats per formar una orquestra simfònica.

Des de fa nou anys, la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra organitza tres cops l'any un concert de joves músics procedents de diferents indrets de Catalunya. Aquest cap de setmana la trobada ha tingut lloc a l'Escola de Música Victòria del Àngels, on s'han reunit 60 estudiants de música d'entre 12 i 18 anys.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, ha destacat l'entusiasme dels joves músics per conèixer nou repertori. Ferré ha explicat que els joves músics demostren estar molt ben preparats.

Josep Ferré

Avui en dia hi ha una joventut molt preparada. Es poden fer coses increïbles, com el concert espectacular d'avui.


El concert d'aquest diumenge, que ha servit per cloure les jornades, ha constat d'un repertori variat de peces clàssiques i bandes sonores de pel·licules com 'Els Picapedra' o 'Piratas del Caribe'.

A més d'aquest concert, els mateixos joves protagonitzaran un altre recital l'11 de març al Palau de la Música Catalana, en honor del moviment escoltista català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.