Imma Monsó s'emporta el premi Salambó per 'Un home de paraula'


  • Comparteix:

La santcugatenca Imma Monsó ha estat guardonada amb el premi Salambó al millor llibre de narrativa en català del 2006. El jurat ha valorat la proposta 'sensible i arriscada' de la novel·la 'Un home de paraula'.

La darrera novel·la de Monsó competia com a finalista amb l'obra 'La gran rutina' de Valentí Puig. 'Un home de paraula', de caràcter autobiogràfic, combina una història d'amor amb el procés de dol que acompanya la pèrdua de la persona estimada. Monsó narra la història d'una manera 'molt sensible i arriscada', segons el coordinador del concurs, Albert Mauri.

El jurat del premi està format íntegrament per escriptors i no comporta dotació econòmica, però el guanyador formarà part del jurat de la propera edició.

Imma Monsó s'ha mostrat sorpresa per aquest reconeixement.

Imma Monsó

Em fa molta il.lusió i és una sorpresa perquè és un premi que el donen els col·legues escriptors.


'Un home de paraula' és el cinquè llibre publicat per l'escriptora santcugatenca, després de tres novel·les i dos llibres de contes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.