Fidel Bofill porta els paisatges de Creta a la Sala Rusiñol per retre homenatge a Francesc Galí


  • Comparteix:

La mostra es podrà veure fins el 10 d'abril

La mostra es podrà veure fins el 10 d'abril

Sota el títol 'Homenatge a Francesc Galí des de Creta', el pintor de Vic Fidel Bofill recorda al recentment desaparegut crític d'art amb una mostra a la Sala Rusiñol. L'exposició s'ha inaugurat aquest dissabte i es podrà veure fins el 10 d'abril.

En total, són una cinquantena de quadres en què l'artista reprodueix diferents imatges i paisatges de Creta, on viu des de fa uns anys.

D'aquesta manera, Fidel Bofill ret el seu homenatge a qui va ser el primer crític de la seva obra. Així ho ha explicat el pintor durant la inauguració de la mostra.

Fidel Bofill

Francesc Galí em va presentar la primera exposició que vaig fer aquí a Sant Cugat. Però a més, ell també em va fer la primera crítica de la primera exposició que vaig fer a Barcelona


Tot i que Bofill treballa habitualment amb diferents tècniques, a l'exposició de la Sala Rusiñol només s'hi poden veure pintures a l'oli. Pel què fa a la temàtica, ja fa temps que està centrat en les imatges de Grècia. Precisament, ha explicat que està treballant en un projecte sobre la música i les tavernes gregues.

Fidel Bofill

Dedico molt temps a fer un estudi sobre personatges a les tabernes gregues. He escrit tot de vivències al voltant de la música grega i ara voldria editar alguna cosa


L'exposició 'Homenatge a Francesc Galí des de Creta' és la segona que fa Fidel Boflll a la nostra ciutat i es podrà veure a la Sala Rusiñol fins el 10 d'abril.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.