El santcugatenc Josep Vergés presenta candidatura a les eleccions d'Òmnium Cultural


  • Comparteix:

Josep Vergés

Josep Vergés

El santcugatenc Josep Vergés és un dels candidats per presidir Òmnium Cultural. Vergés s'auto-proclama com l'únic candidat independent i reivindica que l'entitat defensi la catalanitat, sense quedar supeditada als interessos partidistes.

Ahir, la Junta Directiva d'Òmnium va proclamar les tres candidatures que es presenten a les eleccions del 16 de novembre. A més de Vergés, s'ha presentat una candidatura continuista, encapçalada per Josep Espar Ticó, i la renovadora, de Jordi Porta.

Les eleccions s'han retardat fins que la Generalitat no ha ratificat les modificacions dels estatuts d'Òmnium que havia promogut el propi Vergés per defensar el vot secret i la supressió del vot delegat. L'economista santcugatenc assegura que la seva és l'única candidatura que no s'ha triat a dit des dels poders polítics:

Josep Vergés

Sóc l'únic candidat independent que defensa Catalunya, ja que les altres dues són candidatures estan dissenyades a la plaça Sant Jaume


El primer objectiu que defensa Vergés dins la seva campanya és el retorn immediat dels Papers de Salamanca, denunciant a la Unió Europea l'exposició d'objectes robats. Josep Vergés fa nou propostes més per defensar la catalanitat. N'escoltem algunes:

Josep Vergés

Crearem l'índex de la llibertat catalana, classificant polítics i mitjans segons el seu suport a la llibertat catalana


El candidat santcugatenc és economista, té 55 anys, i va ser un dels fundadors d'Esquerra Democràtica de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.