'The Queen' i 'Scoop', al tercer trimestre del cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

La pel·lícula anglesa 'The Queen' donarà el tret de sortida, aquest dijous, a la nova temporada del cicle de Cinema d'Autor. L'Ajuntament, organitzador de la iniciativa, ha valorat positvament les dades de l'últim trimestre. Un total de 3.000 persones van omplir els Cinemes de Sant Cugat de gener a març.

'El viento que agita la cebada', 'Un americano en París', 'Scoop' i 'Sueños de Shangai' són algunes de les pel·lícules programades pel tercer trimestre de tercer cicle de Cinema d'Autor.

El programador del cicle, el crític de cinema Àngel Comas, ha explicat que la iniciativa compta amb l'acceptació del públic santcugatenc.

Àngel Comas

El cicle de cinema d'autor representa una ocupació del 60% així que a la agent li agrada aquesta aposta.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat que en l'últim trimestre un total de 3.000 persones van passar pels Cinemes de Sant Cugat.

Àngels Solé

De la sessió de vespre hem tingut 2.000 espectadors i a la sessió de tarda l'ocupació ha estat de 1.000 persones. Estem contents.


El cicle de Cinema d'Autor està organitzat per l'Ajuntament i compta amb col·laboració de Cinesa, Grup XXI i Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.