La FANJACC demana a la Generalitat suport escolar per als nens d'altes capacitats


  • Comparteix:

La Fundació per a l'Ajut a Nens i Joves d'Altes Capacitats de Catalunya (FANJACC) ha celebrat el seu segon aniversari amb un concert benèfic a l'Escola Municipal de Música. Amb aquesta activitat volen donar-se a conèixer a Sant Cugat i recaptar fons per ajudar aquests nens, que representen un 5% de la població.

Amb aquest acte l'associació ha volgut presentar-se a Sant Cugat, des d'on desenvolupen part de la seva activitat, així com donar a conèixer els problemes amb què es troben aquests nens. Unes 40 persones, entre grans i petits, han presenciat el concert a càrrec d'un quartet de flautes travesseres dirigit per Josep Ferré i que amb un preu de 5 euros ha servit per recollir fons per finançar ajuts per a aquests nens.

Maria Dolors Rius és la presidenta de la FANJACC.

Maria Dolors Rius

El projecte de desenvolupament personal compren el diagnòstic i sobretot a suplir les mancances que hi ha en l'educació.


Des de la FANJACC reclamen que la Generalitat desenvolupi plans específics a les escoles per atendre les necessitats d'aquests nens que ja diposen de programes d'ajut a d'altres indrets com les Canàries, Astúries o Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.