Una setantena de plaques senyalitzen el patrimoni històric i cultural de la ciutat


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha instal·lat diversos senyals per donar a conèixer els punts d'interès del municipi. Es tracta de dos tipus de plaques, les específiques que senyalitzen i informen sobre l'espai on estan ubicades, i les d'entorn, que a més de la informació de l'espai, marquen els punts d'interès de l'indret. Cada placa informa del nom, la cronologia, l'autor i una petita ressenya històrica de cadascun dels edificis.

Les plaques estan editades en tres idiomes - català, castellà i anglès - i tenen la ressenya històrica traduïda a l'alfabet braille. L'objectiu de la iniciativa és difondre el coneixement del patrimoni històric i artístic i posar de relleu els elements pels quals l'edifici senyalitzat és important.

La nova senyalització vol també fomentar la construcció de l'identitat col·lectiva santcugatenca i ser una eina de promoció turística i cultural de la ciutat.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hem inciat aquest procés per promoure la nostra ciutat portes endins i perquè la gent de fora pugui gaudir dels seus encants.


Carlos Fargas ha estat el dissenyador de les plaques. Fins ara ja s'han instal·lat 18 plaques i la resta es col·locaran en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.