El Casal d'Avis de Valldoreix celebra els seus 23 anys reivindicant l'ampliació de la seu


  • Comparteix:

El Casal d'Avis de Valldoreix reclama una ampliació de les seves instal·lacions i l'augment de l'oferta comercial al territori per evitar els desplaçaments al centre de la ciutat. Així ho ha afirmat la presidenta de l'entitat, en el dinar de celebració dels 23 anys del Casal. La presidenta de l'EMD ha avançat que una possible solució podria passar per utilitzar el local de l'actual escola bressol com a seu del Casal d'Avis.

Unes 150 persones han assistit aquest dimarts al dinar de celebració, que ha tingut lloc a la Nau de Cultura de Valldoreix.

La presidenta del Casal d'Avis, Isabel Castells, ha aprofitat la trobada per exposar les actuals mancances que tenen els avis a Valldoreix.

Isabel Castells

La gent gran de Valldoreix voldriem tenir un mercat municipal i ampliar el casal.


La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha donat la raó a les reclamacions del col·lectiu i ha resumit així quins són els principals problemes dels avis valldoreixencs.

Montserrat Turu

Fa temps que s'ha de trobar una solució per no haver d'anar a comprar fora. Per problemes de mobilitat.


Turu, a més, ha recordat que està previst construir una nova zona de centralitat al territori on també tindrà cabuda el nou casal d'avis.

De la seva banda, el regidor de Serveis Socials i Sanitat, Enric Tomàs, ha fet una valoració positiva de la celebració del 23è aniversari de l'entitat.

Enric Tomàs

La gent gran s'acostuma a mobilitzar per aquestes dates destacades.


Actualment, l'entitat de la gent gran de Valldoreix compta amb més de 200 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.