La companyia Alèxia finalitzarà a Sant Cugat la gira del seu espectacle sobre Verdaguer


  • Comparteix:

La companyia teatral Alèxia tancarà el seu espectacle audiovisual sobre Verdaguer a la Biblioteca del Mil·lenari de Sant Cugat, el proper 16 de novembre. L'espectacle ha recorregut 35 biblioteques de tot Catalunya des del passat 6 de maig per promoure el coneixement de la figura i obra de Jacint Verdaguer entre els més joves.

Coincidint amb l'any Verdaguer el servei de biblioteques del Departament de cultura és el responsable d'aquesta iniciativa. Es tracta d'un espectacle audiovisual sobre l'obra del poeta, concebut per commemorar el centenari de la seva mort.

El muntatge s'estructura en forma d'espectacle audiovisual que pretén transmetre les idees, els conceptes i les característiques més destacades Verdaguer. L'eix de la representació és l'obra més èpica de l'autor: 'L'Atlántida'. La companyia teatral aposta per una actuació plena d'imatges i efectes espectaculars per tal d'atraure el públic jove. L'espectacle s'ha concebut per ser representat en una biblioteca, i animar el jovent a endinsar-se en la literatura de Verdaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.