El viatge a Angers obre els actes de l'any del tapís


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat s'afegirà a la visita a Angers que ha organitzat la Comissió Ciutadana per l'Any del Tapís. Una delegació santcugatenca viatjarà aquest cap de setmana a la ciutat francesa per conèixer de primera mà la renovació del tapís contemporani a àmbit europeu.

El viatge, que s'emmarca dins la celebració del 50è aniversari de l'Escola Catalana del Tapís, inclou una visita al Museu del Tapís d'Angers i el taller de l'artista santcugatenc, Josep Grau-Garriga.

La portaveu de la comissió Any del Tapís, Antoinette Bernat, explica el motiu del viatge.

Antoinette Bernat

El tapís català va sorgir a Sant Cugat arrel de l'anada de Grau Garriga a França. Es fa aquest viatge per donar testimoni d'això.


La delegació santcugatenca a més, assistirà a la inauguració de l'exposició 'Triptyque 2007' i serà rebuda per les autoritats d'Angers. El Museu de Sant Cugat farà la representació institucional de l'Ajuntament que aprofitarà la visita a Angers per conèixer el Museu Jean Lorçat.

Lluís Campins és el director del Museu de Sant Cugat.

Lluís Campins

L'objectiu és conèixer tots els escenaris relacionats amb la visita i també coneixer personalment la direcció del museu Jean Lorçat.


Una vintena de santcugatencs faran aquest viatge, que comença aquest dijous i s'allargarà fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.