Els espectadors del Teatre-Auditori posen un notable alt a l'oferta i els serveis de l'equipament


  • Comparteix:

El públic més fidel al Teatre-Auditori és major de 50 anys i prefereix l'òpera, la música clàssica, la dansa i el teatre. Segons una enquesta realitzada per la consultoria DEP, la majoria dels espectadors de l'equipament municipal tria els muntatges teatrals i els concerts d'entre la programació. L'estudi puntua amb un notable alt la majoria de serveis i la programació que ofereix el teatre.

Pel que fa al públic jove, un sector de població que la direcció de l'equipament busca atraure amb més intensitat, reconeix que els espectacles de música moderna són els seus preferits. Pel que fa als horaris, els joves trien les funcions que comencen a les 10 de la nit, mentre que la població de més edat aposta per avançar una hora l'inici de les actuacions.

Quan al grau de satisfacció del públic, tots els aspectes que recull l'enquesta estan valorats per sobre del 7, en una escala de l'1 al 10. La programació és l'aspecte que obté una valoració més baixa, per sota de les instal·lacions i el personal del teatre. La qualitat dels espectacles és el punt més valorat pels espectadors, per sobre de la varietat i la quantitat de muntatges.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, valora molt positivament les conclusions de l'estudi.

Pep Tugues

Hem aprovat amb bona nota i aixà ens satisfà, però no vol dir que no hem de continuar millorant.


A l'hora de fer alguns suggeriments, les millores en les instal·lacions i els preus són els més demanats per l'audiència, que reclama també una millora del so i l'acústica en els diferents espectacles. Segons Pep Tugues, els aspectes sobre els quals cal parar més atenció són el servei de cafeteria, la programació i el tracte amb l'espectador.

Pep Tugues

Hem d'oferir un millor servei al cafè, una millora continuada de la programació i seguir millorant el tracte amb l'espectador.


Els resultats d'aquesta enquesta reflecteixen que el teatre i la música són els gèneres preferits pels espectadors tot i que la dansa i l'òpera cada vegada tenen una millor acollida per a la població de més de 50 anys. Dins la programació, els espectadors demanen més varietat en la part musical, més teatre i programar sarsuela a l'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.