'Els músics de Bremen' aterren al Teatre-Auditori amb gran èxit de públic


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha estat l'escenari de 'Els músics de Bremen', el primer espectacle de dansa infantil que produeix El Liceu. Més de 750 persones han gaudit aquest diumenge de la representació del conte clàssic del germans Grimm.

El muntatge 'Els músics de Bremen' és el primer ballet dirigit als més menuts que produeix El Gran Teatre del Liceu juntament amb el Centre de Titelles de Lleida. L'obra és una reelaboració del conte dels germans Grimm que explica la rebelió d'uns animals domèstics maltractats pel seu amo i la voluntat d'aquests de ser músics. La faula, dirigida per Joan Andreu Vallvé, fusiona ball, titelles i música amb la voluntat d'introduir els més menuts al món del ballet.

Els 750 assistents a la representació han gaudit de l'innovador espectacle que valoren així.

Públic

Ha estat molt dinàmica, una coreografia molt maca, bona veu i bona música / Ha estat molt divertida i els nens ho han gaudit molt. / El muntatge és ideal pels nens


La Plaça del Rei acollirà el proper diumenge els 'Poemes amb Petites historietes' de la mà de Rosa Fité. L'espectacle està inclòs dins del 7è Festival de Poesia de Sant Cugat i la Programació Familiar del Teatre-Auditori.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.