Ramon Barnils inspira un dels contes del nou llibre de Quim Monzó


  • Comparteix:

Quim Monzó s'ha inspirat en Ramon Barnils per escriure un dels contes del seu nou llibre 'Mil cretins'. Un somni que l'escriptor va tenir després de la mort del santcugatenc és l'eix central del text.

El capítol, titulat 'Dos somnis', està dividit en dues parts. La primera, que porta per nom 'Picadero', explica la història de dos homes que lloguen un pis per mantenir relacions sexuals amb les seves amants. Beristain, un dels personatges del conte, és Ramon Barnils, tal com Monzó ha admès en alguna entrevista.

En declaracions a Rac 1, l'escriptor ha explicat l'origen del conte.

Quim Monzó

Explico el somni que vaig tenir després de la mort de Ramon Barnils. En despertar-me, vaig prendre notes per escriure'l.


La segona part del capítol, 'La paternitat', està inspirada en un somni de Monzó en què apareix el periodista Jordi Vendrell. Barnils, Monzó i Vendrell van copresentar el programa radiofònic 'El lloro, el moro, el mico i el senyor de Puerto Rico'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.