La Lira reuneix cinc altres corals amb el mateix nom


  • Comparteix:

Sis corals 'La Lira' sobre l'escenari. Aquesta ha estat la proposta de La Lira de Sant Cugat per celebrar els seus 125 anys d'història. L'entitat santcugatenca ha reunit totes les agrupacions corals amb aquest nom, i el resultat ha estat un concert que ha fet gaudir un Teatre-Auditori ple a vessar.

Per celebrar el seu 125è aniversari, la Societat Coral La Lira de Sant Cugat ha convidat cinc altres corals catalanes que també es diuen 'La Lira'. Es tracta de La Lira d'Almenar, La Lira de Sant Andreu del Palomar, La Lira Ampostina, La Lira de Montornès del Vallès i La Lira de la Pobla de Claramunt.

El coordinador de les celebracions dels 125 anys, Josep Garrell, explica l'acte.

Josep Garrell

Es tracta de reunir en una trobada gairebé mundial totes les societats corals que es diuen 'La Lira' de tot Catalunya.


Des de la Federació del Cors de Clavé, Bartomeu Puig explica per què hi ha tantes corals que es diuen La Lira.

Bartomeu Puig

Quan Clavé, fa 157 anys, va crear la primera coral, a sobre l'estendard hi va posar una lira. A partir de llavors totes les corals de tot Catalunya l'han agafat com a símbol.


El concert d'aquest dissabte és el penúltim acte de les celebracions del 125è aniversari de La Lira. El proper dimecres, l'associació inaugurarà una exposició i farà la presentació d'un llibre que resumiran aquests 125 anys de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.