'53 días de invierno', nominada a nou Premis Barcelona de Cinema


  • Comparteix:

El film '53 días de invierno', dirigit per la santcugatenca Judith Colell, opta a nou Premis Barcelona de Cinema. Entre les nominacions destaquen les de millor pel·lícula, millor direcció i millor interpretació masculina i femenina per Alex Brendemühl i Aina Clotet, respectivament.

'53 días de invierno' és, juntament amb 'Pactar amb el gat' i 'El Orfanato', la pel·lícula més present a les nominacions dels Premis Barcelona de Cinema, amb nou nominacions. Les categories de les candidatures són millor pel·lícula, direcció, guió, direcció artística, fotografia, muntatge i so. També està nominat Alex Brendemühl per la millor interpretació masculina i Aina Clotet per la femenina.

La directora del film, Judith Colell, valora l'aportació dels actors en la pel·lícula.

Judith Colell

És el repertiment ideal, han entès molt bé els seus personatges. La pel·lícula és el que és gràcies als actorsque l'han fet.


D'altra banda la pel·lícula 'Barcelona (un mapa)', que compta en el seu repartiment amb l'actor santcugatenc Jordi Bosch, opta al premi de millor música. El lliurament dels Premis Barcelona de Cinema se celebrarà al gran Teatre del Liceu, el dimecres 5 de desembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.