Karamalà organitza la primera diada solidària amb Colobane


  • Comparteix:

L'associació Karamalà organitza per primera vegada una diada solidària per recollir fons per al Senegal. La jornada se celebrarà el proper 15 de desembre amb diverses activitats lúdiques des de balls tradicionals passant per un cuscús solidari i la projecció d'un documental amb els quals l'entitat vol acostar els problemes de la zona als santcugatencs. Amb els beneficis de la jornada, s'enviaran productes de primera necessitat al barri de Colobane a la ciutat de Zinguinchor.

Karamalà ja fa sis anys que organitza viatges al Senegal d'on el seu vicepresident, Hadji Sonko, és originari i aporten diners als veïns a partir del que recullen de les diferents activitats i tallers que realitzen durant l'any. Per primera vegada, però, han decidit concentrar un seguit d'activitats el 15 de desembre just abans del seu proper viatge a la zona.

La professora Núria Muñoz ha destacat els objectius de la jornada.

Núria Muñoz

L'objectiu és arribar a ajudar families desestructurades i gent gran i intentar donar mosquiteres per prevenir el paludisme i sacs de cereals i arrós per menjar.


Les activitats donaran el tret de sortida a les sis de la tarda amb un taller solidari de dansa africana a l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

Més tard, a dos quarts de deu de la nit, el Casal de Joves de TorreBlanca acollirà un espectacle solidari de dansa i percussió. I per acabar tots aquells que ho vulguin podran degustar un cuscús al Bar-Restaurant la Cafeta on es projectarà el documental 'Una altra manera de curar' de la doctora Rosana Lubelza i Marcel Leal. Totes les activitats s'oferiran a preus reduïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.