Èxit del concert de Santa Cecília en benefici d'AVAN


  • Comparteix:

El concert de Santa Cecília de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, en benefici de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha aplegat 250 persones aquest dijous al vespre. El concert ha estat un èxit d'assistència i la sala d'actes de l'escola s'ha quedat petita per acollir els assistents.

Una urna situada al vestíbul de l'Escola Municipal de Música ha recollit les donacions de les prop de 300 persones que han assistit a gaudir del concert. El concert l'han ofert quatre dels mestres de l'escola que han interpretat un repertori que s'ha encetat amb una peça del renaixement.

El director de l'Escola Municipal de Música, Joan Josep Gutiérrez, explica el repertori de la vetllada.

Joan Josep Gutiérrez

Tenim un repertori bastant variat amb una obra de Roca, estudis de Chopin i de Liszt, obres de Piazzola i també un trio de Mendhelsson.


La recaptació final del concert es destinarà a les activitats del Centre Obert i a finançar les activitats i programes terapèutics adreçats a persones amb malalties neurològiques.

Laura Perea és directora de AVAN Sant Cugat.

Laura Perea

Està pensat destinar-ho als serveis que són gratuïts com és el suport psicològic, informació sobre treball social i les activitats de Casal Obert.


Tots aquells que no han assistit al concert i vulguin fer un donatiu, AVAN ha habilitat el número de compte: La Caixa 2100-3256-27-2200065160.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.