L'art de Modest Cuixart i Jaume Muxart s'instal·la a la Canals-Galeria d'Art


  • Comparteix:

Transformacions 3, un dels quadres de Jaume Muxart

Transformacions 3, un dels quadres de Jaume Muxart

L'exposició 'Cuixart & Muxart, Muxart & Cuixart' s'estrena aquest dimarts a la Canals-Galeria d'Art. La mostra fa un repàs de l'obra dels dos artistes de la mateixa generació que han marcat la història de l'art contemporani del nostre país. El pintor Modest Cuixart, desaparegut recentment, ha estat l'impulsor d'unir els treballs d'aquests artistes en una mostra conjunta que es podrà veure fins el 29 de febrer a la nostra ciutat.

Aquesta és la primera vegada que una exposició permet contemplar de manera conjunta l'obra dels artistes Modest Cuxart, cofundador del grup 'Dau al set', recentment desaparegut, i de Jaume Muxart, un pintor molt vinculat a l'Escola Catalana del Tapís de Sant Cugat.

El propietari de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals, destaca la rellevància dels dos artistes.

Josep Canals

Són dos artistes molt importants dins la història del nostre país.


L'exposició es converteix també en un record a la figura de l'artista Modest Cuixart que va ser l'impulsor d'aquesta mostra per unir l'obra dels dos artistes, i que va cedir algunes de les seves últimes creacions per l'ocasió.

L'artista Jaume Muxart explica el contingut d'aquesta exposició.

Jaume Muxart

És l'última obra que faig. Podreu veure l'obra de dos pintors figuratius.


L'acte d'inauguració tindrà lloc aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre a la Canals-Galeria d'Art i comptarà amb la presència del director de l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya, Antoni Lladó i altres autoritats de municipis com Martorell i Palafrugell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.