L'estrena mundial d'Hevel de Nacho Duato genera reaccions de tot tipus


  • Comparteix:

La companyia Nacional de Dansa, dirigida per Nacho Duato, omple el Teatre-Auditori en la representació de 'Wings of wax', 'Gnawa', i 'Hevel'. Aquesta última coreografia, estrenada per primera vegada a Sant Cugat i basada en la fragilitat de la condició humana, no acaba d'agradar al públic santcugatenc que la titlla de massa experimental.

El Teatre-Auditori ha acollit l'estrena mundial de la coreografia 'Hevel', inspirada en l'antiga poesia hebrea. El muntatge arriscat i innovador ha generat tot tipus de reaccions al públic santcugatenc que, tot i valorar l'alta professionalitat dels ballarins i la dansa, no han acabat de connectar amb el tema.

Escoltem algunes de les valoracions dels espectadors.

Públic

No he entès 'Hevel', m'hauria agradat que l'haguessin explicat, ballen genial però el tema no l'he entès. / Massa novedós i tètric. / La millor ha estat 'Gnawa', és la més animada. / 'Hevel' és la que menys m'ha agradat de totes.


Els muntages 'Wings of wax' inspirat en Ícar i 'Gnawa' basada en l'ambient mediterrani han provocat fortes ovacions per part dels espectadors.

El ballarí Francisco Lorenzo, de la coreografia 'Hevel', ha explicat a Ràdio Sant Cugat, quina ha estat la valoració de l'estrena que ha fet el director del director artístic de la Companyia Nacional de Dansa, Nacho Duato.

Escoltem Lorenzo.

Francisco Lorenzo

És difícil veure què passa des de l'escenari. El Nacho Duato ha quedat encantat de l'estrena. Ni ell sap el que s'ha arribat a veure.


Aquest dissabte la companyia tornarà a oferir el mateix espectacle a partir de les 10 de la nit. Les entrades però ja estan totalment exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.