El rock omple l'escenari del 'Trona 07'


  • Comparteix:

El rock i la qualitat musical marquen la segona edició del festival 'Trona', que s'ha celebrat aquest cap de setmana. Un total de vuit grups de l'àmbit de Collserola, entre ells els santcugatencs 'Corcho' i 'Espart', han passat per la Nau de Cultura de Valldoreix.

Amb una mitjana de 70 persones per concert, per l'escenari del 'Trona' han passat vuit grups musicals d'estils tan diversos com el hip-hop, el pop i el punk, tot i que el gran protagonista ha estat el rock.

Tot i que el festival encara no està consolidat, l'organització treballa amb l'objectiu de convertir el 'Trona' en un festival de referència. El membre de Dissidència Sònica i organitzador del festival, Eloi Alegre, explica les fites de l'esdeveniment.

Eloi Alegre

El Trona estaria bé que fos un festival amb uns horaris normals, amb més bandes, més pressupost, una cosa més seria.


Segons l'organització, un dels principals problemes de l'edició d'enguany del 'Trona' han estat els horaris. Ho explica Eloi Alegre.

Eloi Alegre

Pel tema veïns s'ha de fer fins les dotze de la nit. Ens hagués agradat allargar-ho, però la nau no està acondicionada.


El festival 'Trona' està organitzat pel grup Dissidència Sònica, amb el suport de l'EMD de Valldoreix. El seu principal objectiu és promocionar als grups de l'entorn de Collserola. Enguany, el cartell ha estat format pels grups 'Espart', 'Fashion Korps', 'Rotten Stars', 'Black Rain', el dissabte i 'Corcho', 'Silence Equals Death', 'Hilltops', 'Zikuta' i Par de Efes', diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.