Imma Pueyo valora positivament la 2a Trobada d'Aquarel·listes del Marroc


  • Comparteix:

Imma Pueyo, en una imatge d'arxiu

Imma Pueyo, en una imatge d'arxiu

'L'art ajuda a equilibrar les diferències culturals'. D'aquesta manera s'ha expressat la pintora santcugatenca Imma Pueyo, que ha valorat molt positivament l'experiència d'assistir a la 2a Trobada d'Aquarel·listes del Marroc. Tres santcugatencs més s'han sumat a la trobada, que ha aplegat gairebé 150 pintors de l'Estat espanyol i el Marroc.

Les Agrupacions d'Aquarel·listes d'Espanya i del Marroc i l'organització d'Artistes Plàstics del Marroc han organitzat per segon any consecutiu una trobada d'aquarel·listes, que ha tingut lloc a Ceuta i Melilla. L'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya ha reunit una quinzena de catalans, entre els quals hi ha tres santcugatencs, per assistir a la cita. Concursos d'art, conferències i taules rodones han servit per amenitzar quatre dies on les aquarel·les han estat les protagonistes.

L'artista local Imma Pueyo ha valorat així la trobada.

Imma Pueyo

Com a trobada d'artistes del Marroc i d'aquí és extraordinària perquè, malgrat la distància cultural entre uns i altres, l'art serveix per equilibrar-la.


És la primera vegada que la pintora santcugatenca assisteix a la trobada, que ha tingut lloc entre el 5 i el 9 de desembre a Ceuta i Melilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.