La segona part d''Els pilars de la terra' arrassa en les llibreries


  • Comparteix:

Les novel·les i les biografies són els llibres més venuts per aquestes festes de Nadal a les llibreries santcugatenques. 'Un món sense fi', de Ken Follet; 'Mil cretins', de Quim Monzó; i la primera part de la biografia de Jordi Pujol ocupen les primeres posicions dels llibres més venuts.

Cada vegada més santcugatencs trien el llibre com a objecte de regal de Nadal. Les llibreries consultades per aquesta emissora confirmen l'èxit d'aquesta campanya.

Escoltem els responsables de les llibreries Paideia, Mythos i El Celler dels Llibres, respectivament.

Llibreters

S'està venent més que l'any passat. / Respecte altres mesos més tranquils, s'ha venut molt més. / De moment estem molt contents, molta gent ha regalat llibres.


Les novel·les de ficció continuen al capdavant de les vendes, però les biografies i els llibres d'història cada vegada tenen més públic. Ken Follet, amb la segona part d''Els pilars de la terra', encapçala les compres.

Llibreters

La segona part 'Dels pilars de la Terra' té molt èxit. / La novel·la però l'assaig d'autors mediàtics també es venen molt / Memòries i llibres d'història s'estan convertint en les estrelles de l'any.


L'augment de vendes durant la campanya de Nadal es calcula entorn el 5 i el 7% respecte la resta de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.