L'espai artístic La Galeria inaugura una exposició col·lectiva per celebrar les festes de Nadal


  • Comparteix:

L'espai artístic La Galeria ha inaugurat 'L'Art del regal tres', una innovadora mostra artística. Els treballs de diferents artistes formen una exposició original i heterogènia que es pot visitar fins el 6 de gener i que s'ha instal·lat a La Galeria per celebrar les festes nadalenques.

Sota el títol 'L'Art del regal tres', la mostra ofereix tres col·leccions on cada pintura pren sentit per si mateixa. L'obra gràfica original recull les litografies, serigrafies i gravats d'artistes com Didier Lourenzo, Antoni Tàpies o els germans Moscardó.
L'element innovador que inclou aquest any La Galeria en la seva mostra de Nadal és el CD, 'Compact Art Collection', que conté una col·lecció d'obres de diferents artistes . Segons el director de La Galeria, Jordi Batlle, el CD 'forma part d'un projecte singular que pretén crear un art diferent i nou'.

Jordi Batlle

La novetat d'aquest any és el CD que conté obres originals de diferents artistes


La mostra es completa amb una col·lecció més íntima, que recull les pintures d'artistes de renom com Grau-Garriga, Bosch Roger, Nicolau Raurich i Miquel Vilà. L'exposició de La Galeria es pot visitar fins el 6 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.