'Murmuris' omple de rialles el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Grup de Teatre Social Femarec, format per persones amb discapacitat psíquica i trastorn mental, provoca emocions, rialles i reflexions a la sala platea del Teatre-Auditori amb l'obra 'Murmuris'. L'espectacle, dirigit per la santcugatenca Glòria Rognoni, és un passeig pels embolics que poden crear les suposicions i els rumors en la nostra societat.

Una vinetena d'actors i actrius del Grup de Teatre Social Femarec han estat els encarregats de jugar teatralment amb el llenguatge i crear embolics a través de les suposicions i els murmuris. Amb una gran dosi d'humor i esforç, els actors han cantat, ballat i interpretat diferents personatges que han fet gaudir els espectadors del Teatre-Auditori.

Els actors de l'obra han destacat la bona resposta que han rebut del públic santcugatenc i la gran tasca que ha realitzat el grup en aquest muntatge. Escoltem els membres del Grup Femarec, Fernando Moreno, Joel Juncàs i Marga Padrós.

Actors femarec

És una experiència molt bona tot i que hem passat nervis però ha anat tot molt bé./ Tot ha anat bé i no hem tingut cap problema. / Aquest any la gent ha rigut molt més i ha estat molt entregat. / Ens han aplaudit tota l'estona.


De la seva banda, la directora Glòria Rognoni s'ha mostrat molt satisfeta amb l'actuació de Sant Cugat. 'Murmuris' va ser estrenat el mes de novembre al Teatre Victòria de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.