El conflicte polític al País Basc serà l'eix central de la primera activitat del març al Terra Dolça


  • Comparteix:

L'espai gastronòmic Terra Dolça ha organitzat per a la primera quinzena de març cinc activitats que inclouen, xerrades, sopars temàtics i titelles, entre d'altres. La primera cita té lloc aquest dissabte amb una xerrada de Marxtelo Otamendi, director del diari clausurat Egunkaria.

Una de les novetats que inclou l'espai Terra Dolça serà els sopars temàtics en l'àmbit de l'alimentació. Durant el sopar els plats que se serviran giraran entorn a l'ànec i la carxofa. La cita es donarà un cop cada mes.

El dissabte 15 de març la companyia Txo Titelles farà gaudir els més menuts amb l'espectacle 'En cigró i en patufet' per un preu de cinc euros amb consumició i pastís inclòs.

Pel que fa a l'activitat d'aquest dissabte el periodista Martxelo Otamendi oferirà una xerrada sota el nom 'L'atac als drets civils i polítics dels bascos i basques'. Ho explica el propietari de l'espai, Guim Pros a Cugat.cat.

Guim Pros

El Martxelo serà la segona vegada que ens visita el Terra Dolça per parlar del conflicte polític basc.


A banda, també s'ha programat per el març un sopar per gaudir de la màgia del mag Rafa i l'última xerrada del cicle d'Omnium Cultural a càrrec de l'historiador, Carles Camp.

Per a la segona quinzena de març Guim Pros ha avançat que han programat una xerrada que oferirà una persona presa a Guantanamo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.