Les activitats de Nadal organitzades per l'EMD de Valldoreix s'adrecen a tots els públics


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha organitzat diverses activitats aquest Nadal que van des de les representacions del pessebre vivent fins a tallers pels més petits. Des del Casal de Cultura s'ha intentat fer una programació que cobreixi totes les edats i gustos.

Els més petits, d'entre 3 i 12 anys tenen tallers i activitats d'esplai aquests dies, mentre que pels d'entre 12 i 16 anys s'han preparat activitats més mogudes com ara una sortida a esquiar. Segons la vocal de Cultura de l'EMD, Mercè Calafell la voluntat és oferir un ampli ventall per totes les edats.

Mercè Calafell

El que pretenem és que les activitats cobreixin totes les edats


Així, dissabte dia 21 s'estrena el Concert de Nadal amb la Coral Harmonia, que actuarà a la Parròquia de Sant Cebrià a partir de les 9 del vespre. Els nens i nenes poden , a partir del dilluns 23, començar els esplais a càrrec de l'Associació de monitors 'La Cua'. Les inscripcions ja es poden formalitzar ja que les places són limitades. El mateix dilluns, i a les 12, tindran l'oportunitat d'acostar-se a les històries del Lluquet i el Rovelló a través dels Pastorets de titelles que ha preparat la companyia de titelles Naip. Els dies 27, 28 i 29 es podrà gaudir de les representacions del Pessebre Vivent a càrrec del grup Espiral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.