Èxit de públic al concert nadalenc de Valsos i Danses


  • Comparteix:

Actuació de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Actuació de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Èxit de públic a les dues sessions del tradicional concert de Valsos i Danses que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha ofert aquest cap de setmana. Com a novetat d'aquest any, el repertori ha incorporat una versió simfònica de diferents nadales tradicionals catalanes.

Com cada any, durant les festes nadalenques el Teatre Auditori ha acollit un concert de Valsos a càrrec de l'Orquestra Simfònica de la nostra ciutat. Encara que el recital és un homenatge a la família Strauss i les seves danses, l'Orquestra ha decidit incloure una peça del mestre Salvador Brotons que repassa diferents nadales catalanes tradicionals, com "El noi de la Mare", "El rabadà" i "A 25 de desembre".

El director de l'Orquestra de Sant Cugat, Josep Ferrer, ha explicat que la resposta del públic és un ingredient necessari per aquest tradicional concert:

Josep Ferrer

La resposta del públic és molt important, perquè nosaltres no només repetim la música: la sentim, i aquest concert és molt important


Durant les festes nadalenques, l'Orquestra Simfònica ha interpretat aquest recital en altres poblacions catalanes, com Falset, Begues i, ahir, al Palau de la Música de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.