Eva Perea presenta a Sant Cugat el seu llibre 'Cambio de Rumbo'


  • Comparteix:

Eva Perea

Eva Perea

Eva Perea presenta avui al Cafè Auditori el seu nou llibre 'Cambio de Rumbo'. Es tracta d'una obra d'autoajuda que recull 15 testimonis de persones que van deixar de banda la rutina per fer el que realment els agradava. La presentació anirà a càrrec de l'alcalde Lluís Recoder. El pròleg i el primer dels testimonis del llibre van a càrrec de l'escriptor Chris Stewart, autor del best-seller 'Entre limones'.

L'escriptora basca Eva Perea presenta avui el seu nou llibre, 'Cambio de Rumbo'. Aquest llibre tracta 15 casos reals molt diferents de persones que han abandonat una vida que no els satisfeia per fer el que realment els agrada. Segons Eva Perea, el llibre hauria d'acompanyar aquelles persones que estan pendents de fer un canvi de 180 graus a les seves vides.


Eva Perea

Les persones que s'han plantejat si realment fan amb la seva vida el que realment volen són moltes. Potser aquest llibre de testimonis acompanya i ajuda aquelles persones que estan dubtant si fer o no aquest canvi de vida.




L'autora també ha destacat que l'element comú entre totes aquestes persones és la valentia i la capacitat d'assumir riscos per donar aquest salt qualitatiu a la seva vida.

El llibre es presentarà avui a les vuit de la tarda al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.