Intermón Oxfam començarà una campanya contra el canvi climàtic a la Festa de la Tardor


  • Comparteix:

L'ONG Intermon Oxfam reclamarà al govern espanyol més implicació contra el canvi climàtic en la Festa de Tardor que tindrà lloc diumenge que ve. La seu de l'organització a Sant Cugat aprofitarà aquesta festa per encetar la campanya 'Qui s'està carregant el clima?'

Segons Intermón Oxfam, la situació actual de l'escalfament global afecta especialment els països menys desenvolupats. En els últims anys, l'estat espanyol ha incrementat les seves emissions contaminants. Per aquest motiu, Intermón Oxfam organitza la primera campanya a àmbit estat contra el canvi climàtic. L'associació demana la implicació i compromís del govern espanyol en la reducció d'emissió de gasos contaminants.

En el cas de Sant Cugat, Intermón Oxfam aprofitarà la Festa de la Tardor per instal·lar un tapís on els ciutadans podran expressar en forma de dibuixos, 'graffitis' o missatges les seves reivindicacions sobre el canvi climàtic. La primera setmana de desembre, coincidint amb la cimera de les Nacions Unides sobre canvi climàtic, Intermón Oxfam presentarà a Polònia els llençols de trenta països del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.