Nou taller de percussió corporal a l'Aula de So


  • Comparteix:

L'Aula de So organitza, per primera vegada, un Taller de Percussió Corporal aquest divendres que es basa en el Mètode Bapne. Els avantatges del taller són, entre d'altres, la precisió rítmica, la coordinació i la capacitació de la memòria musical, entre d'altres.

La coordinadora del taller de percussió, Susanna Muñoz, ha explicat a Cugat.cat que en el taller es treballen les parts rítmiques a través del cos humà per a potenciar la sensibilització dels alumnes alhora de fer música.

Muñoz també ha destacat que el Mètode Bapne és una tècnica pedagògica molt útil i que barreja molts estils de música actual. L'escoltem.

Susanna Muñoz

Es treballen molts patrons rítmics de la música moderna i es complementen amb el ball. El professor del taller, Javier Romero, se'n va especialitzar.


El taller va dirigit als professors de música, als alumnes a partir dels 10 anys i a totes aquelles persones interessades en el tema. El termini de les inscripcions acaba aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.