El jazz-flamenc de Chicuelo encisa l'escàs públic santcugatenc que ha assistit a l'últim concert de la gira 'Diapasón'


  • Comparteix:

Juan Gómez 'Chicuelo' ha reunit prop de 230 espectadors en el concert ofert aquest dijous al Teatre-Auditori. El guitarrista ha interpretat els diferents temes del seu últim disc, 'Diapasión', amb la col·laboració de dos percussionistes, un guitarra, una viola, un baix, la veu de Raúl Levia i la col·laboració especial del trompetista Rynald Colom.

Aquest conjunt ha ofert una fusió de flamenc i jazz que ha fet un recorregut per diferents 'palos' del flamenc com el fandango o la buleria. 'Chicuelo' ha reservat pel final la interpretació de la rumba 'Crema catalana', un tema que ha volgut dedicar a tot el públic de la sala. El públic, però, no n'ha tingut prou i no ha parat d’aplaudir fins que 'Chicuelo' i els seus col·laboradors han sortit de nou per interpretar un tema extra.

Al sortir del concert, el públic ha valorat molt positivament l’espectacle.

Públic

Molt maco, ens ha agradat molíssim. / Són molt bons músics. / Llàstima que a Sant Cugat no tothom ho entengui.


El primer quatrimestre de la programació del Teatre-Auditori finalitza els dies 21 i 23 de desembre amb el Concert de Nadal que oferirà l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.