La Jam Session de Jazz-Rock aconsegueix un ple de gom a gom


Temes relacionats

Ple inesperat a la primera jam session dedicada a recuperar el jazz a Sant Cugat ( 6/des/08)


  • Comparteix:

La Jam Session de Jazz-Rock ha aconseguit aquest divendres omplir amb un públic molt divers. Així ho han confirmat els organitzadors del Cicle de Jam Sessions, que han valorat molt satisfactòriament l'acollida del públic. El concert ha comptat amb l'actuació del Xavi Reija Electro Trio, que ha interpretat peces del seu darrer treball. L'espectacle ha posat punt i final amb la participació del públic, que ha pogut tocar al costat dels músics.

Xavi Reija Electro Trio ha interpretat, durant una hora de concert, les peces del seu últim disc, titulat amb el mateix nom del grup. La Jam de Jazz-Rock ha aconseguit reunir un públic d'edats molt diverses, que ha portat els propis instruments per compartir, al final de l'espectacle, una estona de música al costat dels artistes.

El músic Xavier Reija fa una valoració de l'actuació d'aquest divendres.

Xavier Reija

La veritat és que hi va haver molta gent i jo crec que li va agradar.


El cicle de jam sessions està organitzat per les Joventuts Musicals i l'Ajuntament, i compta amb la col·laboració de Cugat.cat. El proper espectacle està previst pel 23 de gener i portarà la música dels grans guitarristes del jazz a l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.