Unes titelles expliquen el conte de la lletera aquest diumenge a l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

L'espectacle està pensat per a nens i nenes d'entre dos i sis anys

L'espectacle està pensat per a nens i nenes d'entre dos i sis anys

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acull aquest diumenge un espectacle de titelles basat en el conte popular de la lletera adatat per la companyia Xip Xap. L'espectacle tindrà música en directe i està pensat per als santcugatencs dels dos als sis anys d'edat. El muntatge forma part de la programació infantil del Teatre-Auditori.

Una nena juganera, fantasiosa i a qui li agrada molt cantar és la protagonista del conte popular de la lletera adaptat per dos titellaires. Tot i que la companyia Xip Xap sol fer animacions, no ha tingut cap problema en adaptar el relat a l'escenari.

L'acte d'aquest diumenge tindrà un aire a espectacle de carrer on es farà participar al públic assistent. Per això l'espectacle té un músic que tocarà música en directe.

Ho ha explicat el membre de la companyia, Víctor Polo

Víctor Polo

Els nostres espectacles encara que siguin de sala sempre tenen la intenció de fer participar als nens. Per això tenim un músic en directe, per fer participar als nens i als pares.


Hi haurà dues sessions de l'espectacle, una a les onze del matí i una altre a dos quarts d'una. El preu de l'entrada és de sis euros per als socis de La Xarxa i de set euros pel públic general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.