Pati de Llibres organitza activitats per millorar el contacte entre pares i nadons


  • Comparteix:

Logotip del Pati de Llibres

Logotip del Pati de Llibres

La llibreria Pati de Llibres organitza aquest febrer dues activitats adreçades als infants i als pares. El dissabte de la setmana vinent, l'escriptora valldoreixenca Monika Klose explicarà el seu àlbum il·lustrat 'El oso y el cuervo'. El dissabte 28 la massatgista i educadora Elena Andrés explicarà com introduir els nadons en el món de la literatura per mitjà del contacte pell a pell entre els petits i els seus pares.

Fina Ribas, del Pati de Llibres, ha explicat que és una activitat pensada per afavorir el contacte entre els pares i els infants fins els tres anys d'edat.


Fina Ribas

És un taller per pares que tinguin nadons fins a tres anys i pretén donar recursos als pares per fer massatge infantil mentre expliquen històries als seus fills.



Aquesta activitat la dirigirà l'educadora i massatgista de l'Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI) i de l'Associació de Narradores i Narradors (ANIN) Elena Andrés. La jornada es dividirà en dues sessions. Una primera pels nadons que ja caminen i més tard una altra pels que encara no ho fan. Hi ha entre sis i vuit places per cada convocatòria i la inscripció té un cost de 25 euros.

Prèviament, el dissabte 14 es farà narració de 'El oso y el cuervo' a càrrec de la mateixa autora del text, la valldoreixenca Monika Klose. La cita té un limitació de 20 places i té un cost d'un euro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.